Міський голова Тернополя привітав тернополян та гостей міста з початком фестивалю «Файне місто»

21.07.2018 08:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав відвідувачів та організаторів фестивалю "Файне місто" з його успішним стартом. За словами міського голови, фестиваль, як і назва «Файне місто», став справжнім символом Тернополя, гордістю розвитку сучасної молодіжної культури та музичною подією року №1 в Україні.

- Фестиваль Файне Місто у останні роки став ще й територією єднання України. Адже на цей захід щороку приїжджають тисячі фестивальників з різних регіонів нашої країни та з-за кордону. Ця подія популяризує активний відпочинок та розвиток фестивального руху, об’єднує молодь, дарує їм нові знайомства та враження від музичних гуртів та атмосфери, яка панує у Файному місті, - зазначив Сергій Надал.

До слова, цього року Файне Місто - не лише фестиваль, а повноцінне Місто Вільних людей з власною архітектурою, громадянами, законами та навіть органами місцевого врядування. 

Також популяризують екологічні ініціативи та допомагають приїхати на територію людям з обмеженими фізичними можливостями. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі