Ідеальним Президентом України виявився Воланд

Опубліковано:
20 Липня, 2018

Читачі EtCetera визначилися з вигаданим персонажем, який найкраще зміг би впоратися з посадою Президента України.

ОПИТУВАННЯ на сайті тривало з 5 по 16 липня. На вибір були запропоновані Воланд, Леон Кілер, Штірліц, Змій Горинич, Містер Бін, Гендальф та Гаррі Поттер. Всього в опитуванні взяло участь 8962 людини.

ЛІДЕРИ. Найвищий рейтинг у Воланда. За нього в першому турі проголосувало б 28% українців. Будучи Президентом, Воланд легко б розібрався з олігархами і миттю переконав би Володимира Путіна вивести війська з Донбасу.

На другому місці опинився Леон Кілер зі снайперською гвинтівкою. За технічне і стовідсоткове вирішення політичних та військових проблем проголосувало 19% опитаних.

КАНДИДАТИ. Судячи з усього, перший тур «казкових» виборів в Україні проходив би в гострій боротьбі. За рейтингами кандидати буквально «дихають у потилицю» один одному. У підсумку, Штірліцу вдалося зібрати 14,5% голосів, Змію Гориничу – майже 12% (мабуть, це прихильники олігархічного режиму), Містеру Біну – 9,5%, Гендальфу – 9%, а Гаррі Поттеру – 8%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #воланд, #опитування, #Президент
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: