Арсеній Яценюк про ініціативи РФ у Гельсінкі: Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму

20.07.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк наголошує, що Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму, які були ініційовані російською стороною на зустрічі президентів РФ та США у Гельсінкі.

"Переговорні пропозиції президента Путіна - це завжди обман. Радимо усім партнерам не мати жодних ілюзій стосовно "нових" і "цікавих" ідей, які Росія запропонувала на зустрічі в Гельсінкі", - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook.

"За цими ідеями видно старе і хиже нутро агресора, якому приносить задоволення насмішка над вільним світом. Більшість пропозицій, про які відомо, імітують шлях до рішень. Це переговорна пастка", - переконаний він.

Арсеній Яценюк підкреслив: "Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму. Україна має політичне, моральне і людське право вимагати від партнерів із Заходу твердо дотримуватися цивілізованих принципів міжнародних відносин. Моральна рівність з агресором - це найгірший з можливих ударів масового ураження стосовно самих себе".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі