ТОП-7 найцікавіших місць для фотосесії в Києві

Я пропоную Вам зануритися в мою 7-ку незвичайних місць для фотосесії в Києві і хто знає, можливо, саме ці місця залишаться в фокусі Вашої фотокамери надовго. Тож почнемо!

19.07.2018 21:14   Джерело: ukraine-is.com
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Фотографія – це невід’ємний елемент в нашому житті, який дозволяє повернутися в певний момент і зануритися в світ спогадів. Нас оточує безліч красивих місць, але що робити,  якщо все красиве і гучне вже набридло і хочеться чогось новенького ?!

Я пропоную Вам зануритися в мою 7-ку незвичайних місць для фотосесії в Києві і хто знає, можливо, саме ці місця залишаться в фокусі Вашої фотокамери надовго. Тож почнемо!

Місця для фотосесій в Києві – 1-е місце

Покинутий бобслейний трек

заброшенный бобслейный трек

Колись, ну дуже давно наші олімпійські спортсмени мали можливість проводити тренування на власному бобслейному треку.

Але, як говориться «недовго музика грала» і незадовго після відкриття згорів «чудо-трек». Зате зараз це місце так і манить любителів екстриму і неординарних фотознімків.

Де: м. Вишгород, вул. Ватутіна, 26

Місця для фотосесій в Києві 2-е місце

Німецький квартал

Немецкий квартал

Тиша і спокій, так-так я зараз про Київ! Недалеко від метро «Чернігівська» і «Дарниця» зник тихий і затишний німецький квартальчик. Будинки дивовижних споруд, які були призначені для затишного життя (правда, таке буває)!

У будинках переважно немає парадних, у кожної квартири свій вихід на вулицю. Тут все гармонійно і красиво, хоча і вельми запущено. Ще одним дивовижним фактом є те, що парадне для двох квартир, для квартир поверхом вище, своє парадне. Гуляючи по німецькому кварталу можна побачити північноєвропейську архітектуру, мансарди -башенки, декоровані вікна і багато іншого.

Де: між метро “Чернігівська” і “Дарниця”, вул. Миколи Лебедєва

Місця для фотосесій в Києві – 3-е місце

Покинутий готель «Прага»

Заброшенный отель «Прага»

Хочу звернути Вашу увагу не стільки на сам готель, а скільки на панорамну площадку. Раніше в Києві не було стільки «хмарочосів» і відвідувачів готелю «Прага» можна було здивувати шикарною панорамою міста.

 

На початку XX століття будівлю «підросло» ще на три поверхи, а на самому верху з’явився банкетний зал. «Той, хто не милувався панорамою міста з тераси готелю« Прага », – не бачив Києва»!

Де: вул. Володимирська, 36

Місця для фотосесій в Києві – 4-е місце

Мечеть Ар-Рахма

4-е место. Мечеть Ар-Рахма

Так як Київ – інтернаціональне місто, для мусульман була побудована красива мечеть, куди ми з Вами можемо заглянути і зробити фото в стилі «арабська ніч».

І до речі, мечеть здатна вмістити в себе одночасно до 2000 чоловік, також при ній буде працювати мусульманська школа – медресе.

Де: вул. Лук’янівська, 46

Місця для фотосесій в Києві – 5-е місце

Караїмська кенаса

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ця будівля, побудована в мавритано-арабському стилі близько 100 років тому, належала київським кераімам –  іудаїстській  релігійній громаді.

Просто моторошно красиве і зачаровуюче місце для лінзи фотокамери. Стіни прикрашені імітацією кам’яного різьблення і ліплення у вигляді арабесок.

Де: вул. Ярославів вал, 7

Місця для фотосесій в Києві – 6-е місце

Ейфелева вежа

Хочете здивувати і вразити ваших передплатників і друзів? Тоді саме час познайомитися зі столичною французької красунею.

 

Зустріти її можна на Анрі Барбюса. Висока, витончена і дуже схожа на оригінал – Ейфелева вежав 16-метровому варіанті. Це відмінний шанс для романтичної фотосесії!

Де: вул. Анрі Барбюса, 52/1 (ЖК «Французький квартал»)

Місця для фотосесій в Києві – 7-е місце

One Love Espresso Bar, One Love Coffee

Кав’ярня знаходиться в дуже затишному місці прямо навпроти Миколаївського костьолу. Локації тут просто фантастичні і шалено загадкові.

У цьому куточку відкривається сутність справжнього Києва з ароматами кави.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ukraine-is.com  

Коментарі