У Чортківському району дворічне маля опинилось у реанімації через матір

Опубліковано:
19 Липня, 2018

Із зовнішньою гідроцефалією та синцями по всьому тілу до обласної дитячої лікарні доправила бригада швидкої допомоги дворічного хлопчика із села Криволуки Чортківського району. До реанімації свого сина довела 37-річна місцева жителька.

Жінка розповіла, що кілька днів тому побила сина, бо він плакав. Каже, вдарила хлопчика рукою двічі і дитина впала на підлогу.

Із хлопчиком до лікарні приїхав його батько. У нього інша версія подій. Чоловік розповів, що коли повернувся додому, почув у хаті крик. Дружина, тримаючи на руках наймолодшу дитину – а дітей  у родині п’ятеро, –  кулаками гамселила 2-річного сина. Тоді ніхто навіть не подумав викликати лікарів, аж поки через декілька днів хлопчик не втратив свідомості. 

Обставини отримання тілесних ушкоджень дитиною поліцейські встановлюють. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 ККУ – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дитина, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: