У Заліщиках на Тернопільщині яскраво і незвично відзначили День міста

Опубліковано:
19 Липня, 2018

До головної сцени у центрі містечка зійшлися цього дня всі жителі, адже програма обіцяла бути цікавою. Свого слова організатори дотримали і подарували людям гарний настрій.

Найперше, зі словами благословення і вітання з нагоди свята прозвучали від пароха церкви Пресвятого Серця Христового о. Олега Винницького, міського голови Алли Квач, заступника голови Заліщицької районної державної адміністрації Романа Краснюка, заступника селищного голови Кострижівської ОТГ Олексія Шкільнюка, секретаря Заставнівської міської ради Руслана Леваніна. 

Концертна програма розпочалася з виступу творчих колективів Заліщицького районного будинку народної творчості. 

Глядачі були зачаровані виступом Народного артиста України Василя Зінкевича. Свою творчість дарував заліщанам вокальний квартет «Акорд». Особливу увагу привертали виставки робіт народних умільців, майстер-класи. Атракціони, фестиваль фарб холі та розважальна програма для дітей збирали навколо себе дитячі посмішки.

В рамках святкування Дня міста відбувся літературно-музичний івент. Свою творчість поціновувачам дарували поети, письменники та музичні гурти. В зв’язку з погодніми умовами зустріч проходила в Молодіжній платформі «Вулик». 
Святкування Дня міста було насиченим та різноманітним. І навіть погодні примхи не стали на заваді святковим заходам.

null

Фото із сайту Заліщицької міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: