Перша леді Тернополя, 2018 – у кого титул найкрасивішої дівчини міста? (Фото)

Опубліковано:
19 Липня, 2018

У суботу 14 липня Тернопіль дізнався ім’я першої леді Тернополя у 2018 році, як виявилося це було неочікуваною подією для фіналістки конкурсу “Перша леді Тернополя – 2018” Адріани Бурміцької.

25 річна красуня, талановита дівчина, у якої за плечима дві вищі освіти, більшість свого часу зараз проводить у Києві, де працює на радіо ведучою та займається улюбленою справою – співом. За два тижні до початку конкурсу Адріана приїхала до рідного міста і отримала пропозицію від організаторів конкурсу – родини Завірюх. Адріана каже: “Я завжди скептично відносилась до конкурсів краси і себе ніколи не бачила там, але несподівано для себе стала однією з учасниць цьогорічного конкурсу. Усього нас було 12 дівчат, до фіналу, який відбувся у клубі “Алюр”, залишилось шестеро. Дуже цікавий день був у п’ятницю тринадцятого, коли кожна учасниця представляла себе. А в суботу відбулась основна частина конкурсу. Як обирали журі серед нас найкрасивішу, не знаю, адже всі дівчатка красиві і кардинально різні. Тому перемога стала для мене справжнім сюрпризом».

Ще красуня розповіла мені про свої захоплення: «Що до захоплень – усіх завжди дивує моя любов з дитинства до машин.Також люблю подорожувати. Можливо, саме тому пів року жила і працювала в Китаї, де я з власною шоу-програмою виступала в театрах. Що до планів на майбутнє, то у серпні на мене чекає участь у Всеукраїнському конкурсі краси “Перша леді України, 2018”, також планую запис нових пісень і звичайно ж благодійність, яка повинна бути у житті кожного. Дуже вдячна за підтримку усім друзям і своїм рідним мамі, татові, брату, бабусі». Музична сім’я Лесі та Бориса Бурміцьких виростила вже покоління талановитих співаків та співачок. Любов до музики передали і своїм дітям. Перемога у конкурсі молодшої доньки була для них радістю, адже розкрила нові грані таланту дівчини.

null

 

null

Фото зі сторінки Адріани Бурміцької

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бурміцька, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #титул
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: