У Тернополі жінка ледь не вбила себе, свого чоловіка та 7-річного сина (Відео)

Опубліковано:
19 Липня, 2018

Це трапилось у Тернополі в одній з багатоповерхівок на вулиці Пушкіна. О 20.30 до рятувальників та поліцейських надійшло повідомлення про пожежу.

Вогнеборці загорання швидко ліквідували, проте обгоріли стіни і стеля в квартирі та на сходовій клітці, а також речі домашнього вжитку.

Читайте також

На Тернопільщині знайшли повішаним 42-річного чоловіка

За словами поліцейських, у помешканні пролунав вибух, на момент якого там перебували власник квартири, 1973 року народження, його дружина і 7-річний син. Чоловік та хлопчик отримали термічні опіки II-III ступенів, їх госпіталізовано. Жінка ж отруїлась продуктами згоряння природного газу. Її доставлено у психоневрологічну лікарню. 

Чоловік розповів, що перед тим, як усе сталось, він перебував в одній із кімнат, син грався у коридорі, а дружина була на кухні. Раптом, відчувши запаз газу, він побіг на кухню. Там побачив відкриті конфорки газової плити. Дружина вийшла, а він перекрив газ та почав відчиняти вікна. В цей момент і стався вибух. За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася вчинити самогубство через проблеми з психікою. Причину пожежі поліцейські встановлюють.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #суїцид, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: