Через горе-матір з Тернопільщини вже друга дитина потратила у лікарню

Опубліковано:
19 Липня, 2018

Як ми вже писали дворічний Михайлик із села Криволука Чортківського району, зараз у реанімації обласної дитячої лікарні. Хлопчик у важкому стані.

У селі, де проживає мати, розповіли, що жінка побила ще одну свою дитину, хлопчика Федора, якому нещодавно виповнився рік. Він зараз у районній лікарні.

Всього у жінки п’ятеро дітей.

Жінка вже не вперше б’є своїх дітей, сім’ю благополучною назвати важко, – каже сільський голова Палашівської сільської ради Валентин Унгурян. – У жінки п’ятеро дітей, вони всі мають інвалідність за станом психічного здоров’я.

Сільський голова розповідає, що дітей вже вилучали у матері рік тому, бо вона вживала алкоголь і не доглядала за ними належним чином.

Вони перебували в Заліщицькому реабілітаційному центрі.

Але умови проживання родини покращились і дітей повернули.

– Подібна ситуація була 8-го липня, 10-го я повідомив у службу в справах дітей, вони цим питанням займались, – розповів сільський голова. – Побої були середньої важкості. Ми прийшли зробити акт обстеження і виявили легкі тілесні ушкодження в області обличчя у Михайлика. Я повідомив службу, вони зреагували.

У швидку зателефонувала техпрацівник місцевого ФАПу. Через побиття дворічного Михайлика забрали в обласну лікарню.

17 липня о 17.20 год. черговий лікар обласної дитячої лікарні повідомив, що стан хлопчика дещо покращився, він при свідомості. Нікого з рідних біля дитини немає, були ще вранці.  Про стан Федора, який зараз у районній лікарні, наразі нічого невідомо.

Матері загрожує від 3 до 5 років вязниці

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: