Тернопільське летовище обгородять парканом за 2 мільйони (Відео)

Опубліковано:
19 Липня, 2018

Тернопільське летовище незабаром обгородять, як цього вимагають правила експлуатації подібних об’єктів, – пише Терен.

Це стало можливим, як тільки депутати сьогодні, 17 липня, на сесії внесли зміни до «Програми підтримки фінансово-господарської діяльності підприємств і установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст Тернопільщини на 2014-2018  роки». Адже виявилося, що розпорядитися грошима, які нещодавно виділили обласному комунальному підприємству «Фірма «Тернопільавіаавтотранс», інакше – було неможливо.

– На минулій сесії при внесенні змін до бюджету ми виділили 2 млн грн на загорожу, але їх не можна використати, тому що не внесені зміни до Програми, – пояснює голова обласної ради Віктор Овчарук. – Тому вношу на голосування цей проект рішення і за основу, і в цілому. І прошу усіх підтримати.

Власне, вніс це питання у порядок денний перший заступник голови облради Василь Деревляний. Він давно лобіює питання відновлення повноцінної роботи аеропорту. Втім, представник ВО «Батьківщина» цього разу навіть слова на захист цієї справи не промовив. Натомість переконувати депутатів у доцільності сьогоднішнього рішення взявся голова обласної держадміністрації Степан Барна. Він навіть зауважив про особливі плани обласної влади – при вирішенні долі летовища врахувати інтереси Тернопільської міської ради.

Аеропорт має всі ліцензії і може хоч сьогодні приймати літаки, запевнив депутатів-скептиків Віктор Овчарук.

– Він цілком готовий до роботи! Прошу, хто має можливості – залучіть інвестора чи перевізника, ми готові з усіма співпрацювати, – додає він. – Все готове до прийняття літаків. Тільки єдине – нема кому літати…

До слова, у планах депутатів обласної ради – заслухати на сесії директора «Фірми «Тернопільавіаавтотранс» Юрія Малецького. Адже політики прагнуть дізнатися, чи дійсно у летовища є перспективи і яким саме бачать його майбутнє фахівці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паркан, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: