Тернопільські гирьовики в Ужгороді здобули чотири «золота» і два «срібла»

Опубліковано:
18 Липня, 2018

Тернопільські гирьовики в Ужгороді на відкритому чемпіонаті «Gran Prix Ukraine» з гирьового спорту  здобули чотири «золота»  і два «срібла». Змагання проходили з 13 до 14 липня в спортивному комплексі «Юність» за сприяння Асоціації гирьового спорту України. Участь у турнірі брали спортсмени з різних областей та команди з Польщі й Словенії. Серед наймолодших учасників були  представники Тернопільщини студентка Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету Соломія Євсюкова, яку тренує Роман Сіправський. У ваговій категорії до 58 кг у дисципліні ривок гирею 16 кг, дівчина стала віце-чемпіонкою з результатом 41 повторення і здобула друге місце. Друге місце здобув вихованець заслуженого тренера України Зіновія Кульчицького – студент Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Володимир Гуменний. У ваговій категорії 74 кг у дисципліні довгий цикл з двома гирями 24 кг, він виконав 60 повторень. Серед спортсменів з вагою, що перевищує 95+ кг, за доброю традицією чемпіоном став інженер-програміст ПрАТ «Тернопільський молокозавод», майстер спорту Роман Сіправський. У вправі довгий цикл з двома гирями «24-ками» він виконав 108 повторень і здобув золоту нагороду.

Також у класичному двоборстві «24-ками» першість здобув майстер спорту Василь Середюк. У ваговій категорії 95+. Спортсмен виконав 161 підйом у поштовху та 190 підйомів у ривку. Чемпіоном став   заслужений тренер України Зіновій Йосипович Кульчицький. У класичному двоборстві, показав результат – 110 повторень у вправі «поштовх з двома 24-ками» та 215 повторень у вправі ривок з однією «24-кою». І першим став і добре знайомий нам заслужений тренер України зі Збаразького району Петро Багрій. У вправі довгий цикл з двома гирями «24-ками» він виконав 80 повторень.

Спортсмени Тернопільської збірної посіли друге загальнокомандне місце, поступившись збірній  Львова. Третє місце – у збірної Рівненщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гиря, #змаагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: