П’яні київські мажори влаштували аварію та розбірки з поліцейськими (Відео)

Опубліковано:
18 Липня, 2018

У неділю, 15 липня, на вулиці Машинобудівній у Солом’янському районі Києва сталася ДТП за участю двох автомобілів: Audi А8 врізалася у мирно припарковану “Таврію”. 

Інцидент стався близько 22:30 поблизу супермаркету “АТБ”. Про це повідомляє Інформатор.

За попередніми даними, водій Audi не помітив припарковану на узбіччі “Таврію” і на повному ходу врізався в неї. В автомобілі Audi знаходились водій і два пасажири.

Жінка-пасажир поводилася неадекватно, кричала і кидалася на патрульних поліцейських. Копи намагалися втихомирити її без застосування сили, однак на їх умовляння поводитися спокійно вона відповідала ще більшою агресією. В результаті, поліцейські були змушені застосувати силу і надіти на жінку наручники.

Водій Audi спробував заступитися за свою подругу, накинувся на поліцейських і теж опинився в наручниках. За словами поліцейських, водій і двоє пасажирів Audi перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #ДТП, #київ, #мажор, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: