П’яна жінка у Тернополі позбулась власного сина

Опубліковано:
18 Липня, 2018

Нетверезу жінку патрульні виявили на вулиці Соломії Крушельницької у Тернополі.

Жителька обласного центру порушувала громадський порядок, поводила себе агресивно та висловлювалася нецензурною лексикою. Окрім цього, поруч із жінкою перебував малолітній син. У поліцію про нетверезу матір повідомила перехожа. Заявниця зазначила, що дитина вибігала на дорогу і ледь не потрапила під колеса автівки. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

“Інспектори заспокоїли 7-річного хлопчика та передали родичам. Горе-матір доставили до відділення поліції, де на неї склали адміністративні матеріали за хуліганство та невиконання батьківських обов’язків. Про подію повідомили ювенальну превенцію”, – розповіли правоохоронці.

Загалом, з початку року на Тернопільщини патрульні притягнули до відповідальності 13 батьків. Дорослі не виконували належно своїх обов’язків та ставили під загрозу життя дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #дитина, #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: