Охоронця, якого три місяці розшукували поліцейські, знайшли мертвим

Опубліковано:
17 Липня, 2018

Протягом трьох місяців працівники поліції та рятувальники розшукували чоловіка, який зник під час несення служби із охорони стратегічного об’єкта –  залізничного моста у Заліщиках.

Читайте також

На Тернопільщині в лісі чоловік випав з підводи і забився на смерть
Через перевищення швидкості на Тернопільщині в ДТП загинуло троє молодих людей

Чоловік зник за дивних обставин. Житель села Добрівляни 1977 року народження в ніч з 14 на 15 квітня стояв на вахті і щогодинно звітував про ситуацію. Однак, коли його прийшов замінити співробітник, чоловіка на місці не було.

Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на робочому місці заліщанина, знайшли на мості біля річки Дністер речі чоловіка. Але ні зброї, ні самого жителя райцентру ніде не було. Одна з попередніх версій слідства –  чоловік впав у річку. Церсія підтвердилася рівно через три місяці. 14 липня за 35 кілометрів від місця зникнення охоронця, на тіло невідомого, одягнутого у військову форму, натрапили рибалки.

З’ясувалося, що це чоловік, якого розшували. Слідів насильницької смерті на його тілі не виявили. Остаточна причина смерті стане відома після судово-медичної експертизи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потопельник, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: