У міській раді відповіли на петицію про Ілона Маска

Опубліковано:
17 Липня, 2018

У міській раді розглянули петицію стосовно того, щоб віддати будівлю заводу «Текстерно» під Гігафабрику Ілону Маску. Проте, зазначили, що питання у Петиції не відносяться до компетенції органу місцевого самоврядування, – пише Доба.

Читайте також

Тернополяни згідні віддати будівлю заводу «Текстерно» Ілону Маску

— На сьогоднішній день засновниками ВАТ «Текстерно» є Фонд державного майна України та організація орендарів “Текстерно.” Крім того, частина приміщень підприємства викуплена, або здається в оренду суб’єктам господарювання. Відповідно до ст. 6,23 Господарського Кодексу України заборонено втручання органів органів місцевого самоврядування у господарські відносини, — зазначив у відповіді заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідич.

Також він відмітив, що з метою відновлення промислового потенціалу міста Тернопіль міською радою прийнято рішення про створення індустріального парку на земельній ділянці площею 15,0 га за адресою вул. Микулинецька, терміном на 30 років.

На сьогоднішній день розробляється Концепція індустрільного парку. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маск, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #текстерно, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: