Рецепт сухого маринування грибів від автора

Опубліковано:
16 Липня, 2018

За даним рецептом можна швидко приготувати мариновані гриби любого виду і по всьому світі, в любу пору року. Зрозуміло, в різних країнах рецепт може варіювати додаванням місцевих додаткових спецій відповідно до смаку людей того чи іншого регіону. Тут ми надамо приклад приготування сироїжок(голубінок) та підберезників (козариків, бабок).

Любий вид очищених грибів відварюють і промивають. Потім, або відразу маринують, або кладуть відварені та порційовані(наприклад, по 1л) в морозильну камеру. Коли приходить час в потрібності маринованих грибів, гриби розморожують та готують.

Інгредієнти: 1л відварених грибів, одна цибулина середнього розміру, лавровий листок, гіркий та духмяний перець, оцет, сіль.

Приготування: В  глибокій мисці відварені гриби перемішують ложкою чи дерев’яною лопаткою, а чи й чистою рукою з посіченою кільцями та віджатою цибулею, додають 2-3 середніх лаврових листки, по 10-15 бубок духмяного та гіркого чорного перцю, солять рясно та кроплять оцтом до смаку і знову все перемішують. Готову продукцію накладають в банку та ставлять в холодильник. Там гриби можуть зберігатися досить тривалий час. Смачного!

null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гриб, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #страва, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: