На вулиці Стадникової у Тернополі після ремонту буде нова мережа водовідведення

Опубліковано:
15 Липня, 2018

У Тернополі на вулиці Стадникової тривають роботи з капітального ремонту – влаштування мереж водовідведення, у зв’язку з чим рух автотранспорту на вказаній ділянці тимчасово перекритий.

Міський голова Сергій Надал оглянув хід виконання ремонтних робіт та зазначив, що даний проект є достатньо складний та дороговартісний.

«Тривалий час до нас надходило багато заяв від мешканців прилеглих будинків щодо ліквідації застою стічних вод на цій вулиці. І наразі у нас є готовий проект та ведуться роботи із заміни інженерних мереж і влаштування нової траншеї, труб та колодязів, – наголошує Сергій Надал. – Оскільки роботи з влаштування мереж водовідведення на даному об’єкті є досить масштабними і будуть завершені до кінця цього року, то капітальний ремонт проїжджої частини та пішохідної доріжки тут розпочнеться уже наступного року».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водовідведення, #вулиця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: