Безпеку людей під час прощі у Зарваниці забезпечує поліція та військовослужбовці

Опубліковано:
15 Липня, 2018

200 поліцейських і 20 військовослужбовців нестимуть службу на території Марійського духовного центру у Зарваниці під час Всекукраїнської прощі. Про це під час прес-конференції повідомив  начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Олександр Розпутній. Очікують, що цього року 14-15 липня Зарваницю відвідають більше 100 тисяч прочан.

До забезпечення правопорядку та безпеки задіяні практично всі служби управління поліції: слідчі та оперативні підрозділи, експерти, вибухотехніки, кінологи. Крім цього, до заходів залучена патрульна поліція та військовослужбовці Національної гвардії. «У резерві та безпосередньо в місці проведення прощі   будуть нести службу поліцейські підрозділів особливого призначення», – зазначив керівник управління превентивної діяльності. – «Проте, з досвіду минулих років, підстав для використання цих сил не було. Сподіваємось, цьогоріч все теж мине спокійно».

Найчастіше під час прощі до правоохоронців звертаються зі скарагми на ускладнення руху у таких населених пунктах, як Вишнівчик та  Зарваниця, тому поліцейські здійснюватимуть регулювання на цих ділянках. А також у натовпі прочан дуже часто губляться діти. Тому правоохоронці звертаються до батьків із проханням бути уважними. В разі будь-яких проблем – одразу звертатись до поліцейських.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: