Водій маршрутки в Києві вирішив дорожній конфлікт доволі незвичним способом (Фото)

Опубліковано:
13 Липня, 2018

11 липня, один з київських водіїв маршруток вирішив дорожній конфлікт доволі незвичним способом. 

Про це пише “Київ Оперативний” на Facebook.

Зокрема, постраждала жінка зазначила, що водій маршрутки №581 за те, що жінка нібито підрізала його на дорозі вирішив їй жорстоко помститись, розбивши автомобільне дзеркало.

“Ось це елітне створення в зеленій майці подумало, що я його підрізала, але як істинний джентельмен він не став сигналить або щось в цьому роді. Він просто вийшов відбив мені дзеркало, сіл і поїхав. Це норма?”, – написано в пості.

 
Користувачі мережі відразу ж прийнялись обговорювати даний інцидент. Одні зазначали, що така поведінка водія маршрутки порушує всі можливі правила, у тому числі і звичайної моралі. Інші ж стали на захист маршрутника, засумнівавшись у навичаках водіння жінки. 

Зокрема, вони припустили що, якби пост був написаний від імені водія маршрутки, то багато б підтримали його дії і навіть самі б запропонували розв’язати конфлікт таким чином.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #київ, #маршрутка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: