Крадіжки у Тернополі трапились впродовж двох днів – 9 і 10 липня, одна – на мікрорайоні Східний, а інша – на БАМі.

Поліцейські знайшли схожість у двох квартирних крадіжках. По-перше, два житла знаходилися на перших поверхах. Всередину домушники проникали, віджавши металопластикові вікна. З осель виносили лише гроші та золото, щоб не привертати до себе зайвої уваги. Якщо першу квартиру обікрали вночі, то другу – серед білого дня.

Читайте також

Нічого святого: у Тернополі невідомий вкрав гроші з храму (Відео)
Популярний серед тернополян супермаркет намагалися пограбувати

Підозра поліцейських одразу впала на трьох гастролерів, громадян Грузії. Їх почали перевіряти і після другої квартирної крадіжки затримали на гарячому. Виявилося, що усі вони вже притягувалися до відповідальності за аналогічні злочини. Справа одного з підозрюваних перебуває на розгляді в суді Києва.

За попередньою інформацією, тріо гастролювало обласними центрами у пошуках легкої наживи. Зловмисників затримали у Тернополі. Співпрацювати зі слідством затримані відмовляються. Злочин кваліфікували за статтею 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Вирішується питання про обрання чоловікам міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: