Дві останніх знахідки трапились 9 липня: В смт. Підволочиськ на березі р.Самець, під час купання, місцевими жителями виявлено підозрілий предмет, ідентифікований, як артилерійський снаряд, калібром 30 мм, а в с.Байківці Тернопільського району, під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці місцевого мешканця, виявлено артснаряд калібром 72 мм.

Для детального обстеження території, а також вилучення й подальшого знищення вибухонебезпечних предметів, до місць небезпечних знахідок направлено фахівців групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Цього дня, виконуючи завдання за призначенням у лісі поблизу с. Ратищі Зборівського району та в полі поблизу с.Чистилів (навпроти с. Івачів Долішній) Тернопільського району, ними були вилучені та знешкоджені артилерійський снаряд, калібром 107 мм та 3 ручних гранати (Ф1 та РГ-42), часів ІІ-ї Світової війни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #снаряди, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: