Військовослужбовці допомагали створювати парк в Чорткові (Фото)

Опубліковано:
12 Липня, 2018

Військовослужбовці 44-ї окремої артилерійської бригади разом зі своїм капеланом Володимиром Андрухівим та Разом з представниками міської, районної влади, духовенства різних конфесій, депутатів усіх рівнів, керівників навчальних закладів, почесних жителів міста, ветеранів АТО та громадських активістів присутні висадили перші 44 дерева на підготовленій раніше території, про це повідомляють на сторінці бригади в фейсбуці.

Парк увінчений ім‘ям героїв Революції Гідності та воїнів-земляків Чорткова, котрі загинули на Донбасі, захищаючи Україну від військової агресії.

«Ідея створення парку виношувалася не перший рік. Активістами громадських організацій було запропоновано кілька ініціатив, а сьогодні у переддень храмового празника Чорткова, Святих Верховних Апостолів Петра і Павла та 496 річниці надання Магдебурзького права у нашому місті втілюємо її як і раніше планували. Парк у майбутньому має усі шанси стати місцем культурного відпочинку для мешканців цілого міста, але перш за все декількох вулиць де вже зараз проживає біля 10 тисяч мешканців» – зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько, також він повідомив, що кожного дня у літній період комунальні служби поливатимуть ці саджанці, доглядатимуть за новими деревами також мешканці околиць.

Перед висадкою дерев Преосвященний Владика Дмитро Григорак благословив добру справу молитвою, а після цього міський голова запросив представників громади на «Перший молитовний сніданок», який розпочався спільною молитвою учасників за процвітання Чорткова та мир в Україні.
Завершився молитовний сніданок спільним виконанням церковного Гімну України «Боже великий, єдиний», дружнім рукостисканням та спільним фото на згадку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовослужбовці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #саджанці, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: