Перспективи забезпечення молоді житлом визначали у Тернопільській ОДА

Опубліковано:
12 Липня, 2018

Корисним досвідом реалізації житлових програм обмінювалися представники західних областей під час семінару, що відбувся 10 липня у Тернопільській облдержадміністрації. Мета проведення даного заходу — вдосконалення та ефективне виконання діючих державних й регіональних програм щодо забезпечення молоді житлом.

«На сучасному етапі державотворення цьому питанню необхідно приділяти значно більше уваги. Це активна позиція Президента та Прем’єр-міністра України, — зазначив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик. — Загалом ця проблематика вже давно набула соціального характеру, яка позначається на рівні народжуваності дітей. Вдосконалення роботи в напрямку забезпечення молоді житлом може стати активним мотиватором покращення демографічної ситуації в нашій країні».

null

Фото: ТОДА

Голова управління Держмолодьжитла Сергій Комнатний розповів про позитивний досвід регіонів України щодо впровадження житлових програм для молоді. Він презентував учасникам семінару основні напрацювання вказаного управління, загальні показники реалізації державних та місцевих житлових програм, а також розповів про механізми забезпечення житлом молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.

«Сподіваюся, що у поточному році вдасться збільшити обсяг реалізації житлових програм на Тернопільщині і завдяки нашій роботі ще більше родин отримають нове житло», — підсумував він.
У рамках заходу учасники проаналізували реалізацію молодіжних житлових програм, обмінювалися досвідом щодо забезпечення молоді житлом, а також напрацьовували шляхи підвищення ефективності інструментів забезпечення молоді житлом.

null

Фото: ТОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #житло, #забезпечення, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: