В Золотниках відкрили поліцейську станцію

12.07.2018 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Новостворена поліцейська станція в селі Золотники  Теребовлянського району обслуговуватиме до 9 тисяч населення Золотниківської територіальної громади. Відтепер поліцейські маять змогу оперативно реагувати на повідомлення щодо порушень і вчасно доїжджати в різні куточки сіл.

«Таких послуг безпеки має якомога більше отримати жителів Тернопільської області!, - стверджує голова облдержадміністрації Степан Барна. – «В першу чергу через реалізацію цього проекту в усіх об'єднаних територіальних громадах нашого краю, які мають достатній розвиток та перспективу і хочуть розвиватися. Право людей на безпеку - питання номер один для усіх».

Читайте також

В Тернополі згоріла станція техобслуговування разом з дорогим позашляховиком (Фото)
Радіотелевізійній станції Лозова виповнилось 35 років (ФОТО)

Працюватиме поліцейська станція у двох кабінетах центру надання адміністративних послуг. Ремонт, меблі та обладнання закупила територіальна громада. Олександр Богомол вдячний людям за допомогу та підтримку. «Три роки пройшло і поліція стала на ноги. Ви бачите, що поліцейські, які допомагатимуть вашій громаді, забезпечені сучасним автомобілем, формою та зброєю, а також камерами нагрудного спостереження й планшетами», - зазначив очільник Нацполіції краю.

Станція оснащена оргтехнікою та сервером, на який надходитиме відео з камер спостереження. Щодоби на чергування заступатиме озброєний екіпаж поліції і цілодобово охоронятиме спокій мешканців двадцяти одного населеного пункту Теребовлянщини.

Наступними поліцейські станції планують відкрити у Чортківському, Борщівському, Збаразькому та Підволочиському районах.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі