П’яний тернополянин, не впоравшись з керуванням, в’їхав в стовп (Фото)

Опубліковано:
12 Липня, 2018

Вчора, 11 липня, близько 21 год інспектори отримали повідомлення про те, що по вул. Протасевича трапилася ДТП, потерпілих немає.

Прибувши за вказаною адресою, на місці події знаходився автомобіль DAEWOO LANOS та водій цього транспортного засобу. 39–річний керманич пояснив, що після розпивання алкогольних напоїв він сів за кермо, але не впорався з керуванням та наїхав на металеву опору, а саме на стовп. Водієві було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці скоєння ДТП, проте він відмовився в категоричній формі, але забажав проїхати в медичний заклад, де при огляді на табло алкотестера висвітився результат у 2,58 проміле, що у 13 раз перевищує дозволену норму.

На водія було складено два адміністративних матеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння ) та вилучено посвідчення водія (передбачає санкція статті), а також протокол за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #керування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опора, #протасевича, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: