У Теребовлянському районі – понад кілометр оновленої дороги

Селище Дружба Теребовлянського району – важливий логістичний вузол та індустріальний центр Теребовлянського району. Через населений пункт пролягає траса міжнародного значення М 19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече та національного Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

З огляду на велику кількість підприємств, складів та навіть бурякопункт у смт. Дружба – стабільно висока концентрація великогабаритного транспорту. Не дивно, що дорожнє покриття у селищі зазнає руйнувань.

Служба автомобільних доріг на доручення Тернопільської ОДА розпочала ремонт найбільш знищеної ділянки траси М-19 у смт. Дружба. Йдеться про повну заміну покриття на 1,1 кілометрі дороги. Сьогодні на замовлення Служби автодоріг завершено фрезування старого покриття, триває укладання 1200 тонн асфальтобетону вирівнюючим шаром.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Служба автомобільних доріг в Тернопільській області  

Коментарі