Відповіді на поширені запитання щодо порядку надання населенню житлових субсидій

10.07.2018 20:43   Джерело: komun.te.ua
Опубліковано : Настя Острозька

Управлінням соціальної політики Тернопільської міської ради представлено збірку відповідей на актуальні запитання щодо порядку надання населенню житлових субсидій.

У збірці тернополяни можуть знайти відповіді на найпоширеніші питання щодо: обчислення сукупного доходу, призначення субсидій на понаднормову площу житла; визначення членів сім’ї осіб зі складу домогосподарства; термінів призначення/припинення/поновлення субсидій; повернення коштів невикористаних і зайве нарахованих субсидій; обмеження права на призначення субсидій на житлові приміщення великої площі; призначення субсидій з урахуванням перебування за кордоном більше 60 днів та інше.

Нагадаємо, у Тернополі триває процедура оформлення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Призначення субсидій здійснюється в управлінні соціальної політики міської ради на підставі поданої заяви та декларації.

Графік прийому громадян управління соцполітики (вул. Лисенка, 8):

  • понеділок-четвер: з 08.00 год. до 17.00 год.,
  • п’ятниця – з 08.00 год. до 16.00 год.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: komun.te.ua  

Коментарі