Ольга Шахін взяла участь у відкритті пам’ятного знаку у Кропивницькому

Опубліковано:
10 Липня, 2018

Відома тернопільська підприємиця та громадський діяч Ольга Шахін 9 липня  взяла участь у відкритті пам’ятного барельєфу видатній благодійниці, засновниці і довічній попечительці лікарні імені Святої Анни, яка на початку 20 століття була побудована у Кропивницькому, Ганні Дмитрян.

Ініціатором вшанування відомої  в краї меценатки виступила  Асоціація жінок  України «Дія», активною членкинею  якої є пані Ольга. У своїй промові під час урочистого заходу вона відзначила   важливість пам’ятати і вшановувати  видатних жінок України минулого і сьогодення, які не шкодували ні свого часу, ні здоров’я, ні коштів заради допомоги і піклування про ближніх, заради здоров’я майбутніх поколінь. Адже Ганна Дмитрян  до кінця життя опікувалася побудованими за власний кошт медичними закладами та докладала надзвичайних зусиль, щоб забезпечити їх найсучаснішим на той час обладнанням та медикаментами. В кінці виступу Ольга Шахін побажала усім присутнім міцного здоров’я та наснаги для нових звершень. 

36831825 2042322495803113 8771821470528569344 n

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барельєф, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: