До правоохоронців звернувся рядовий військової частини, що дислокується в Кам’янці Подільському. Військовослужбовець заявив, що з його банківської картки через систему «Приват 24» хтось без його відома перевів на іншу картку 7600 гривень.

Виявилось, що кошти привласний давній знайомий потерпілого, 31-річний житель Борщова. Колись хлопець просив у товариша телефон, щоб через «Приват 24» поповнити собі мобільний рахунок. Зловмисник підгледів пароль і, дочекавшись поступлення коштів,  усю суму перекинув на свою картку.

Крадія правоохоронці розшукали вже через чотири години з моменту крадіжки. Проте навіть такого короткого часу вистачило зловмисникові, щоб витратити майже усі гроші. Він купив собі собі мобільний телефон, гарнітуру до нього і парфуми. Раніше молодик вже мав проблеми із Законом. Кримінальне провадження проти нього розпочато за частиною 1 статті 185 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: