Молодь парафії УГКЦ Скали-Подільської відвідала Львів

Опубліковано:
9 Липня, 2018

Зустріч мала профорієнтаційний характер і була організована для молодіжних лідерів та активної парафіяльної молоді селищної парафії УГКЦ.

– Найбільшою цінністю, яку отримали наші старшокласники – це профорієнтаційна зустріч в Українському Католицькому Університеті (УКУ) з ректором, о.Богданом Прахом, -розповідає о.Василь Германюк, настоятель місцевого храму. — Він знайшов час для тінейджерів, щоб поділитися інформацією про новітні професійні потреби і багатогранні пропозиції, які надає даний виш. Ми оглянули територію сучасного закладу, для нас влаштували також пізнавальну екскурсію центром міста та зустріч із психотерапевтом Володимиром Чупріним, яка проходила у підвальному приміщенні Преображенської церкви. Зустріч відбулась завдяки сприянню о.Ростислава Пендюка, голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Психолог провів бесіду і вправи на тематику правильного розуміння стереотипів сучасних реалій життя, що є надзвичайно корисним знанням для юних лідерів, які працюють з дітками на парафії.

Молодій команді також запам’ятались імпрези вільної прогулянки колоритним вечірнім Львовом, перегляд фільму на великому екрані кінотеатру та катання на ковзанах у розважальному центрі «King Cross».

Організатором пізнавальної поїздки до культурної столиці України став священик Скали-Подільської о.Василь Германюк. Поїздка відбулась у рамках проекту Школи відповідального служіння «Блаженні милосердні» у співпраці між РО «Парафія Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт Скали-Подільської» та БО «Львівська освітня фундація».

Василь Германюк — молодий священик, який започаткував Бгослужіння в Інстаграмі і проводить їх двічі на день. Він активно працює з молоддю, залучає її до цікавого парафіяльного життя і разом з активнивними молодими парафіянами бере участь у різноманітних релігійних конкурсах і імпрезах.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #львів, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: