Співробітники ювенальної превенції поліції Тернопільщини відзначили професійне свято

Опубліковано:
9 Липня, 2018

Євгенія Купчик – інспектор служби Збаразького відділення поліції, капітан поліції, працює у ювенальній юстиції. В поліцію жінка прийшла з пенітенціарної служби. «Побачила якось оголошення про набір поліцейських у групи швидкого реагування, от і вирішила спробувати свої сили. Коли успішно пройшла всі відбірні етапи, то отримала пропозицію працювати у ювенальній превенції. Із задоволенням погодилася. Адже це новий досвід, нові емоції, а я людина, котра не може топтатися на місці. Для мене важливо пізнавати та вивчати щось нове» – розповідає Євгенія.

На новій роботі капітан поліції майже рік, та жодного разу не пошкодувала про свій вибір. «Робота дуже цікава», -ділиться враженнями Євгенія Купчик.- «Профілактичні рейди, майже щоденне спілкування з дітьми, поїздки у навчальні заклади, а влітку – відвідування оздоровчих таборів – все це сповнює новими враженнями, позитивними емоціями. Проте, на жаль, бувають у нашій роботі прикрі моменти. Мабуть, ніколи не забуду першого знайомства з шестирічним хлопчиком, який виховується в родині, що потрапила у складні життєві обставини. Приїхавши до будинку цієї сім’ї, з дорослих ми не застали нікого. Двері відчинила нам старша дівчинка. А в помешканні на ліжку лежав хлопчик. Дитина – інвалід, не ходить. Він буквально став повзти до мене і проситися на руки, говорити, що він мене любить. Це яка порожнеча мала утворитися в душі цієї дитинки від відсутності материнської любові та тепла, щоб так проситися на руки до чужої людини. З того часу я часто навідуюся до будинку, де мешкає хлопчик, і завжди приношу  з собою якісь гостинці. Слава Богу, і мама хлопчика зрозуміла свою помилку, зараз вона піклується про своїх дітей».

Крім того, що працює із дітьми, Євгенія – чудова мама двох донечок-двійнят, яким  по п’ять рочків. Головним у вихованні дітей Євгенія Купчик вважає любов.

null

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #купчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: