«Мрія на всіх» – тернополяни допомогли піднятися на Говерлу хлопцю з інвалідністтю

Опубліковано:
8 Липня, 2018

Об’єднались заради мети – “Мрія на всіх” саме так назвали тернополяни свій проект та здійснити мрію хлопця з інвалідністю – побувати на найвищій горі українських Карпат Говерлі. 7 липня ініціативна група разом з Суспільним телебаченням винесли у спеціальному наплічнику 15 річного Сергія Ткачука. Разом з ним піднялась на вершину і його мати.

Так була реалізоване палке бажання хлопця, який дуже любить подорожувати, займається спортом (плаванням), співає та грає на скрипці. Трьох місячним немовлям Сергій переніс складні операції, у результаті пересувається на інвалідному візку. Але це не заважає здійснюватись його бажанням. Говерла була однією з палких мрій хлопця. Допомогла зробити рішучі кроки до мети Сергію відома громадська діячка, спортсменка Ліля Проць. Вона натхненно тренувалась разом з парубком та шукала однодумців. Михайло Онишків, Роман Задорожний, Зоряна Биндас, музиканти гурту “Фіра”, тернопільські туристи усі були на вершині та разом співали пісню, яку вивчили дорогою до мети: “Далі, далі через перевал, доки не проб’є сонце серед хмар!”. Як проходила мандрівка до мети згодом можна буде побачити на Суспільному. З допису Зоряни Биндас: “Це відео замість тисячі слівЯ отримую від вас стільки теплих повідомлень… Передам це все цим крутющим людям, які на відео. Дехто з вас пише, що розплакався, дізнавшись історію Сергія. Частина нашої команди, вийшовши на Говерлу, теж не змогла стримати сліз. У звичайному житті хлопчик пересувається на інвалідному візку, тож на гору його несли на спинах, у спеціально обладнаному кріслі, разом з Сергієм вага становила 50 кг. До втілення мрії долучились тернополяни, благодійники, маса чудових людей…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #говерла, #карпати, #мрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ткачук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: