На Борщівщині посадовців сільради оштрафували за невчасне подання е-декларацій

Опубліковано:
7 Липня, 2018

За несвоєчасне подання е-декларації посадовців однієї з сільських рад Борщівського району притягнуто до адміністративної відповідальності. 

Працівниками поліції за погодженням з прокуратурою області складено протоколи про вчинення головою та бухгалтером сільської ради Борщівського району адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, за несвоєчасне подання без поважних причин щорічних декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік. 

За результатами розгляду судом протоколів про порушення вимог фінансового контролю посадовців притягнуто до відповідальності та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян кожному, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області. 

Як стало відомо “Звістці” з власних джерел, фігурантами справи стали сільський голова та бухгалтер Сков’ятинської сільської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #декларація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посадовець, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: