Виготовлення та продаж заборонених речових організувала в обласному центрі група з восьми осіб віком від сорока до шістдесяти років. Торгували опієм, бупренорфіном, що містить субутекс, а також амфетаміном і сильнодіючими лікарськими засобами. Усі підозрювані –  вже раніше судимі за майнові правопорушення та наркозлочини.

Читайте також

В тернополянина знайшли шприц з опієм
У Тернополі чоловік і жінка торгували психотропними медпрепаратами

Слідчі докумертували діяльність наркобізнесменів майже півроку, а 4 липня здійснили кілька оперативних закупок, провели дванадцять обшуків. У наркоділків вилучили 15 міліграм опію, 2 кілограми макової соломки, 100 грам амфетаміну та посуд та обладнання для виготовлення опію.

Трьом підозрюваним обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Ще по трьох питання вирішується. Долю решти вирішть суд після результатів експертизи. Де тернополяни діставали заборонені речовини – слідчі встановлюють.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: