Повідомлення про пожежу рятувальники отримали 6 липня о пів на третю ночі. В селі Чернихівці Збаразького району загорілись складські приміщення, де зберігалась сировина для виробництва туалетного паперу.

Коли прибули пожежники, полум’я вже встигло охопити покрівлю складу і рулони із сировиною. Загальна площа пожежі становила близько 300 метрів квадратних. Вогонь міг перекинутись на суміжні гаражні приміщення.

Читайте також

На Тернопільщині зафіксовано 12 пожеж лише за добу
На Теребовлянщині горіли залізничні шпали

6 одинииць техніки та 22 вогнеборців залучили до гасіння пожежі. На місці працювали співробітники оперативно-координаційного центру, чергові караули ДПРЧ-4 (Збараж), ДПРЧ 3 (Тернопіль), місцеві пожежні команди селі Нижні Луб’янки та селища Вишнівець.

Повністю ліквідувати пожежу вдалося о 4:50 годині. Вдалося не допустити перекидання вогню на 2 автомобілі – «УАЗ-452» і «Daewoo Nexia». Згоріло покриття будівлі та орієнтовно 100 рулонів сировини для виготовлення туалетного паперу вагою 30 тонн. На щастя, ніхто не постраждав. Причини пожежі та матеріальні збитки встановлюють.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: