Поліцейська Євгенія Іваськів: «Поблажок з огляду на стать бути не може»

Опубліковано:
7 Липня, 2018

Ніжна і тендітна Євгенія Іваськів вже 9 років стоїть на варті спокою тернополян. Бути поліцейською мріяла ще з дитинства.

«Мені завжди хотілося виконувати норми закону, бути на стражі порядку, допомогати людям. Крім того, дуже подобалася міліцейська форма», – посміхається жінка. Нині хоч й одягає форму рідко, в основному лише на офіційні наради, проте носить її із задоволенням.

Читайте також

ДТП можна оформити онлайн
В Тернополі поліцейські оштрафували нетверезого дебошира
В Тернополі патрульні затримали чоловіка, який побив колишню дружину і забрав в неї телефон

Нині жінка вже має звання капітана поліції, є заступником начальника відділу служби «102» УОАЗОР ГУНП в області. Поліцейська організовує та контролює роботу операторів служби «102», але так було не завжди. Дівчина пройшла нелегкий шлях, щоб допомагати людям та стерегти їхню безпеку і спокій. Роботу у поліції Євгенія починала з дільничого 9 років тому. Паралельно вона навчалася у Львівському державному університеті внутрішніх справ. «Перші виїзди на повідомлення громадян пам’ятаю досі. Преш за все в усіх ситуаціях потрібно залишатися людиною», – каже жінка.

Крім цього, Євгенія активно займається спортом, зокрема волейболом, настільним тенісом, легкою атлетикою і навіть дзюдо та самбо. Адже, на її думку, коли жінка обирає професію в силових структурах, то поблажок у роботі з огляду на стать бути просто не може. «Головне, любити свою роботу, з честю до неї ставитися… Але попри те, що я намагаюся підтримувати добру фізичну форму, я також люблю вишивати хрестиком на полотні», – розповіла дівчина.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іваськів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: