У Канаді разом з друзями загинув блогер з українським корінням

07.07.2018 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Троє молодих тревел-блогерів трагічно загинули - це Райкер Гембл, Меган Скрепер та Алєксєй Лях, які були частиною команди блогу High On Life. На цьому каналі в Yоutube розміщують відео про різноманітні мандри. Алєксєй Лях був одним із засновників блогу, який популяризував подорожі з 2012 року. На LinkedIn у профайлі Алєксєй Лях  вказав, що його рідна мова - українська. 

Як повідомляє 5.ua: "За даними поліції, троє друзів плавали на верхівці водоспаду, однак потім зіслизнули та впали з висоти у 30 метрів. При цьому ЗМІ повідомляють, що Меган Скрепер послизнулася і впала з водоспаду, а її друзів знесло потоком води, коли вони намагалися її врятувати.

Інші учасники групи, яка зібрала більш як мільйон послідовників в Instagram та понад 500 тисяч підписників в YouTube, оприлюднили відео на згадку про загиблих і створили меморіальний фонд, названий на їхню честь.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі