Очільник Тернополя Сергій Надал привітав зі святом тернопільських полісменів

Опубліковано:
6 Липня, 2018

У Тернополі на Театральному майдані відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Зі святом тернопільських полісменів привітав очільник Тернополя Сергій Надал, а кращим поліцейським вручив відзнаки, грамоти та цінні подарунки.

«Сьогодні найвищою оцінкою діяльності поліції стала довіра громадян. Український народ довіряє вам, покладає на вас значні надії, – зазначив міський голова. – І ви щодня виправдовуєте цю довіру. Не лише захищаєте життя, здоров’я, права і свободи громадян України, протидієте злочинності, боретеся із правопорушеннями, забезпечуєте громадську безпеку та порядок, а й найголовніше – вселяєте в людей віру в неминучість і незворотність реформ, у силу Української держави, здатної себе захистити».

Очільник Тернополя побажав усім бути гідними високого звання українського поліцейського та побажав міцного здоров’я, професійного зросту та Божого благословення.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: