В одному із сіл Тернопільщини в жителів перегоріла вся побутова техніка (Відео)

Опубліковано:
5 Липня, 2018

У селі Хотівка Кременецького району в місцевих жителів перегоріла вся побутова техніка, про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє Lybov Seredyk.

“28 червня і 30 червня 2018 року у с. Хотівка Кременецького р-н в кожного жителя села згоріли всі побутові прибори (комп’ютери, телевізори,холодильники і т.д, повистрілювали лампочки) причина пошкодження техніки перепад напруги (120-370 Вт) Три дні ми дзвонили в наш Кременецький РЕМ, але ніхто нам не відповів.” – зазначено у пості.

Коли бригада все таки приїхала у село для перевірки трансформатора, то було виявлено пошкодженість ламп.

“Хто буде відшкодовувати наші втрати???????? Чому звернувшись в адміністрацію, РЕМ, нам кажуть, що ми нічого не доведемо. Чи потрібно щоб згоріли домівки і постраждали люди, щоб щось почали робити?!!!???? Адже від цього ніхто не застрахований, і ніхто незнає коли це станеться наступного разу.” – йдеться у пості.

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перегоріла, #побутова техніка, #село хотівка, #тернопіль, #тернопільські новини, #трансформатор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: