Кожному теляті до 13 місяців уряд обіцяє дати 2 500 гривень одноразової допомоги

Опубліковано:
3 Липня, 2018

Для того, щоби стимулювати господарства у селі вирощувати телят та утримувати худобу, уряд України пообіцяв виплачувати за кожне теля господарям 2500 грн., а молочним підприємствам на кожне теля видаватимуть 1500 грн. Також фермерські господарства отримуватимуть компенсацію 40% на сільхозтехніку вітчизняного виробництва і їм відшкодують до 30% від вартості будівництва молочно-товарних комплексів.

Аграріям обіцяють доступ до кредитних ресурсів та компенсацію коштів витрачених на посадковий матеріал, насіння та мінеральні добрива. Усього на підтримку аграрного сектору України – агропромислових комплексів, фермерських господарств, невеликих підприємств та селян, уряд Володимира Гройсмана пообіцяв виділити 1 мільярд гривень. Кошти передбачені, механізми є – стверджує прем’єр міністр України: “Я хочу підкреслити, що те, що ви робите сьогодні, дуже необхідно для нашої країни. Україна має стати сильною, конкурентоздатною державою і можливості для цього у нас є. Все те, що ми з вами виробляємо в країні за рік 18% з переробкою, формує агропромисловий комплекс. Ми надали великий пріоритет розвитку тваринництва, молочно-товарних комплексів, фермерства. Ми маємо підтримувати і домогосподарства на селі.” – такі слова почули аграрії під час робочого візиту прем’єра на Тернопільщину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #худома
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: