Тернопільщина потерпає від наслідків негоди

02.07.2018 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

У селі Гадинківці, що на Гусятищині рівень води в ставі збільшився на 30 сантиметрів вище дамби, тому з'явилася загроза підтоплення селища, повідомляє сайт За Збручем.

Також повені спостерігають на Чортківщині.

Читайте також

Невдалий обгін: на Тернопільщині зіткнулися скутер і мотоцикл

«У Чортківському районі підтоплене одне приватне домогосподарство та підвальне приміщення житлового будинку в селі Росохач по вул. Перемоги. Також підтоплене складське приміщення будівельних матеріалів в місті Чорткові по вул. В. Великого. У цих місцях відкачки води залучено черговий караул ДПРЧ 6 Управління автоцистерна, мотопомпа та 3 чол. особового складу. У Гусятинському районі підтоплене одне приватне домогосподарство та підвальне приміщення житлового будинку в м. Копичинці. Внаслідок сильних поривів вітру та дощів у Гусятині повимивало коріння дерев, які частково попадали на проїжджу частину дороги. Для прибирання дерев залучили  черговий караул ДПРЧ», – повідомив речник управління ДСНС в Тернопільській області Сергій Данілін.

За прогнозами метеорологів на Тернопільщині й далі дощитиме.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі