40 дітей учасників АТО з Тернопільщини відправилися на оздоровлення до Польщі (Фото)

Опубліковано:
3 Липня, 2018

Перша група дітей з Тернопільської області, чиї батьки є учасниками АТО, проведе два тижні у дитячому таборі у Мазовецькому воєводстві Республіки Польща. Адже саме туди на оздоровлення їх запросили наші польські партнери. 40 діток відправилися з Тернополя сьогодні, 1 липня. Провести їх прийшли рідні та друзі, влада та духовенство.

«Приємно те, що ми сьогодні не наодинці з війною, яка має місце з російським окупантом. Приємно те, що партнери нашої області, партнери-регіони Польщі, Литви, Угорщини, Хорватії, Сербії з нами підтримують контакти не тільки на рівні моральної підтримки, а й беруть безпосередню участь в оздоровленні дітей та родин учасників бойових дій, а також самих учасників бойових дій», – зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Власне, дана поїздка відбувається за сприяння Тернопільської обласної державної адміністрації на запрошення Союзу польських харцерів з Мазовецького воєводства. Харцери це – аналог українських пластунів, тому відпочинок буде активний і дуже насичений різноманітними заходами.

За останніх три роки, нагадаємо, вдалося відправити на оздоровлення за кордон близько 400 дітей. Цього року планують оздоровити ще 200.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #військовий, #дитина, #карпати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: