23 роки тому не стало Назарія Яремчука

02.07.2018 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Смерть Назарія Яремчука стала важкою втратою чи не для кожного українця. Співака забрала важка хвороба 30 червня 23 роки тому. Він був співцем саме УКРАЇНСЬКОЇ естради, людиною з великої букви. На своїй сторінці у Фейсбуці написали сини артиста Дмитро та Назарій Яремчуки, які продовжуть творчий шлях свого батька.

«Сьогодні день пам'яті нашого тата. Це сумний день,який для нас не можливо забути, хоч і минуло вже 23 роки. Господь татові дарував дуже багато чеснот, серед яких співочий талант був не найголовнішим. Головною завжди була його щира любов до людей. Він ніколи не брав участі в жодних інтригах, ніколи стрімголов не гнався за матеріальними цінностями, маючи всі можливості, а навпаки, був багато в чому бескорисливим,чим часто користувался його оточення корисливих "друзів" та "кумів". Він любив простоту людських стосунків, був відвертим і прямим, в першу чергу звертаючи увагу на кращі якості людини. Він по собі не залишив жодного поганого слова від всіх, з ким ми спілкувалися за все наше життя, а натомість безліч чудових слів і спогадів про нього від людей. І це для нас високий приклад, важливий висновок і дуже висока оцінка гідно прожитого життя. Ми пишаємося нашим татом і Він завжди з нами.Царство Небесне і Вічна пам'ять» - написали брати Яремчуки.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі