Де найкоротший кінофестиваль у світі заховався від дощу у Тернополі?

Опубліковано:
2 Липня, 2018

Одну червневу ніч з 30 червня на 1 липня в Україні тривав найкоротший кінофестиваль у світі “Відкрита ніч. Дубль 21”. Одночасно у різних куточках  глядачі дивились нові українські короткометражні фільми та відправляли смс за роботу, яка сподобалась. У Тернополі на фільми запрошували дивитися у парк ім. Тараса Шевченка, просто під зоряним небом на Єлісейські поля, але погода внесла свої корективи і перегляд фільмів відбувся під гостинним накриттям на терасі у барі “Коза”.

На екрані зміняли друг друга ігрові, документальні, анімаційні роботи усі тривалісттю не більше 15 хвилин. Свої враження глядачі, а їх зібралось не мало, виражали аплодисментами. У деяких фільмів фінал був зовсім тихим, а деякі отримували смс у підтримку відразу по закінченню. 

“Мета фестивалю “Відкрита ніч. Дубль 21” – це, по-перше, підтримка національного кінематографу, а також фільмів які зберігають традиції українського мистецтва спільного та іноземного виробництва. Наш короткий метр вже побачили у світі, завдяки новим концепціям його розвитку, щороку у Тернополі фестиваль стає все більше популярним”, – підкреслила Наталя Турчин (Тернопільська кінокомісія).

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: