Любомир Шимків: «Навчання в УАЛ дає можливість почути не лише українських, а й світових лідерів»

Опубліковано:
29 Червня, 2018

У внутрішньому дворику львівської ратуші 27 червня можна було стати свідком урочистої події – випускного студентів Української академії лідерства. 

На урочистості були присутні студенти, батьки, ментори (викладачі), запрошені гості, а серед них міський голова Львова – Андрій Садовий, який виступив з промовою до студентів. Це був третій випускний, витриманий у найкращих традиціях українського та західного стилів.

– Українська академія лідерства дає дуже масштабне мислення. За рік студент фактично знайомиться і набирається знань від найкращих людей країни. Навчання в УАЛ дає можливість почути не лише українських, а й світових, зокрема європейських лідерів, – зазначив головний ментор львівського осередку УАЛ Любомир Шимків.

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років, перший навчальний рік якої почався у вересні 2015 року. Вона діє на основі семи цінностей, які зазвичай трактують так: ,,Будь вільним, будь справжнім, будь мудрим, будь творчим, будь другом, будь! Бо ми – Україна!”

null

Фото: Syla.news

Саме студенти Академії відрізняють цю навчальну програму від інших і роблять її аналоговою в Україні. Вона є дуже гнучкою і, якщо порівнювати її з минулим роком, можна отримати справді іншу картину,оскільки у Академії додали багато нових курсів і відкинули неактуальні теми у навчанні, вихованні та спорті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #академія лідерства, #львів, #любомир шимків, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #УАЛ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: