170 тисяч гривень поліцейському Тернопільщини за вирощування коноплі

Опубліковано:
28 Червня, 2018

Таку суму хабаря запропонував житель Івано-Франківської області пропонував керівнику Монастириського відділення поліції за те, що той «закриє очі» на ирощування ним марихуани. «Конопляного магната» затримали під час передачі ним половини із вказаної суми.

Чоловік мав власну плантацію наркотичних речовин – 4 ділянки загальною площею близько 30 сотих –  на одному з хуторів Монастириського району. Прибутки вона мала давати чималі – у кілька мільйонів гривень, адже вирощував лише елітні сорти коноплі. Одна-єдина насінина коштує близько 10 доларів. До роботи на плантації залучив місцевих жителів. Територію охороняла бійцівська собака.

Збувати марихуану чоловік планував у Тернопільській, Івано-Франківській та сусідніх областях, – розповів начальник Тернопільського ДВБ НПУ полковник поліції Василь Джиджора. Оперативники вилучили 77 кущів коноплі з однієї із ділянок та близько двох кілограм сушених рослин. Ще 500 рослин зрізали з іншої.  Під час слідчих дій в автомобілі франківчанина знайшли автомат. Його направили на експертизу.

Бізнесмен-порушник затриманий. Він відповідатиме за двома статтями: 369 ККУ – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі та 310 частина 2 ККУ – посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Поліцейські затримали і спільницю зловмисника. Їй також грозить кримінальна відповідальність.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: