Майже 300 тисяч жителів Тернопільщини уже підписали декларації із сімейними лікарями (Відео)

Опубліковано:
28 Червня, 2018

На Тернопільщині триває кампанія із вибору лікаря. Щодня до електронної системи охорони здоров’я приєднуються нові заклади, які надають первинну медичну допомогу.

Так, станом на 25 червня обрати свого лікаря можна вже у 34 лікувально-профілактичних закладах області. У системі також зареєстровані 630 лікарів, із якими можна підписати декларації. Послугою вже скористалися майже 285 тис. жителів Тернопільщини. Про повідомили в управлінні охорони здоров’я ТОДА.
Додамо, що основна підписна кампанія тривала до 1 липня 2018 року. Проте, згідно із повідомленням Міністерства охорони здоров’я, вона продовжиться до початку 2019 року.

Чому потрібно підписати декларацію, якщо Ви ще цього не зробили, і яка мета підписної кампанії, – розповідає у програмі «Тема дня», що виходить на телеканалі ТТБ, начальник управління охорони здоров’я ОДА Володимир Богайчук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #декларація, #лікаря, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: