Очільник Тернополя побував на зйомках нового кліпу Андрія Підлужного

28.06.2018 09:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільський співак, композитор Андрій Підлужний знімає у місті кліп на пісню «Навіки» із кінофільму «Король Данило». У зйомках кліпу беруть участь відомі музичні виконавці - гурт «Піккардійська терція» і Тоня Матвієнко. За задумом режисерів, саундтрек фільму «Король Данило» - пісня «Навіки», яку запишуть в Тернополі, матиме нове акустично-акапельне звучання.

Побував на знімальному майданчику і міський голова Сергій Надал. Очільник міста привітав зіркових гостей у Тернополі та побажав плідного творчого процесу.

«Я радий вітати відомих українських виконавців у Тернополі. Ми пишаємося, що у нашому місті живе такий знаний композитор, виконавець, музикант, актор та телеведучий, як Андрій Підлужний. І я дякую Андрію, що він згуртував еліту української естради у файному місті, - зазначив очільник Тернополя. – Ми раді будемо співпрацювати разом з зірками української естради заради промоції та розвитку нашого міста».

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі