Андрій Матла привітав тернополян з Днем Конституції

28.06.2018 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

День Конституції - державне свято, яке відзначають на честь прийняття першої Конституції України 28 червня 1996 року. Завдяки цій події, правові основи незалежності України, її суверенітет і територіальна цілісність були офіційно закріплені.

Конституція для країни – це те ж саме, що паспорт для людини. Отримавши цей документ, Україна здобула визнання світу як суверенна і незалежна держава, яка має власну мову, історію, самобутні гімн, прапор і герб. Тепер дата прийняття Основного закону – одне з найголовніших державних свят, яке відзначає вся країна.

З нагоди свята жителів міста привітав директор будівельної компанії "Матла" Андрій Матла. 

— Щиро й сердечно вітаю вас з визначним державним святом – Днем  Конституції  України! У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Основного Закону та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Нехай це свято додасть нам всім сил та міцності духу для реалізації всього задуманого, досягнення миру та злагоди у нашій державі, мудрості, сил та оптимізму. Пам’ятаймо, що майбутнє України залежить від кожного з нас, тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах людяності, справедливості, толерантності та взаємоповаги, які є основним підґрунтям європейських демократій, — наголосив Андрій Матла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі