30 червня у Тернополі проведуть «Місто професій» і «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО»

26.06.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

30 червня у Тернополі проведуть «Місто професій» у рамках міжнародного однойменного проекту. Відбудеться захід у парку ім. Тараса Шевченка. Загалом національний проект «Місто професій» в Україні відбувається вп’яте. Під час заходу діти зможуть спробувати себе у ролі працівників різних професій та зрозуміти, який фах вони можливо захочуть обрати в майбутньому.

«Минулого року до заходу долучилися 32 міста і понад 400 тисяч дітей. Цьогоріч плануємо провести його у понад 70-ти містах. Очікують, що участь у заході візьмуть понад 1 мільйон дітей», - розповідає координатор проекту Тетяна Люлька.

Також у рамках проекту «Місто професій» пройде «Фестиваль вакансій для ветеранів АТО». На ньому військові, які повернулися зі сходу України матимуть нагоду поспілкуватися з роботодавцями та знайти собі місце роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі